dekorativa · Recenzije

Catrice All Matt Plus tekuci puder

Veliki pozdrav svima!

Nako dosta njuskanja i isprobavanja napokon sam pronasla gospodina savrsenog! Catrice puderi su mi inace odlicni i vecinom koristim samo njih ali ovaj me bas oborio s nogu.  Pruza mi sve sto sam ikad ocekivala od tekuceg pudera, lagano je pomeo konkurenciju i popeo se na sam vrh kao moj najdrazi tekuci puder.

IMG_20160108_145605

Za pocetak bi vam napisala neke karakteristike moje koze kako biste mogle procjeniti hoce li vam puder odgovarati ili ne. Moja koza je masna, T-zona mi se zamasti jako brzo (oko sat, sat i pol vremena od ciscenja, stavljanja pudera i sl). Imam prosirene pore i mitesere te ponekad pokoji pristic i nesto crvenila na obrazima i bradi.

Pakiranje:

Puder dolazi u staklenoj matt bocici koja na vrhu ima pumpicu. Ono sto mi se jako svida je to da je cep dosta cvrst i malo se teze otvara te nema sanse da ce se puder sam otvoriti ukoliko ga nosite negdje sa sobom. Pumpica je jako cvrsta i jedan stisak mi je dovoljan za cijelo lice. Za cijenu od cca 55 kn dobijete 30 ml proizvoda kojeg trebate potrositi u roku od 12 mj.

IMG_20160108_145638

Sto kaze Catrice?

NON STOP MATT

Savršena osnova za sezonski izgled: mat ten. All Matt Plus – Shine Control Tekući Puder kontrolira neželjeni sjaj – cijeli dan. Svilenkasta tekstura, koja je bez ulja, nudi odličnu prekrivenost kako bi malene nesavršenosti kože nestale. U isto vrijeme, lagano reflektirajući pigmenti osiguravaju svilenkasti mat i besprijekoran završetak – bez efekta maske. dermatološki testirano. Idealan u kombinaciji sa All Matt Plus – Shine Control Puderom.

Moj dojam:

Ono sto mi se prvo dojmilo je gustoca ovog pudera, nije previse tekuc da se razlijeva a nije ni pregust da ga ne mozete lijepo izblendati. Uglavnom kad stavite ovako tockicu na ruku ona ne mrda, uopce se ne razlijeva. Za nanosnje koristim spuzvicu jer mi je tako najlakse izblendati puder a i najljepse i najprirodnije izgleda.

Prekrivanje je srednje, meni dovoljno te se moze nadogradivati. Uspjesno mi prekriva sitne nesavrsenosti na licu te crvenilo. Lagan je na kozi te nemate onaj osjecaj maske.

Sto se tice trajnosti, nakon cca 10-12 sati kad krenem skidati sminku, i dalje imam pudera na licu (naravno ne kao kad stavim ali puder je tu). Masni sjaj mi probije nakon cca 3 sata sto je odlicno jer bi se kod nekih pudera pojavio nakon satak vremena. Tada samo uzmem papiric za matiranje, pokupim masni sjaj te ponovno predem matt puderom u kamenu i sminka je kao kad sam je tek nanijela.

Sve u svemu, prezadovoljna  sam proizvodom i nastavit cu ga koristiti i dalje.

Sastav:

IMG_20160108_150035.jpg
Pisite mi: Jeste li isprobali ovaj puder? Koji su vasi dojmovi?
Hvala vam na citanju ♥
Ivana ♥

16 misli o “Catrice All Matt Plus tekuci puder

    1. A vecinom je tako jer ako nemam nekih vecih nepravilnosti necu stavljati puno pudera, tek toliko da malo ujednacim ten. Naravno kad imam pristice ili idem negdje pa zelim vecu pokrivenost i meni trebaju 2-3 ali za jako tanak sloj i lagano prekrivanje za svaki dan dovoljan mi je jedan 🙂

      Sviđa mi se

  1. Kupila ga prvi put nakon mjesec dana. 01 nijansa bas za mene. Sve mi prekrije i ne stvara mi ljuske na kozi. Nakon koristenja istog pudera 7 god i trazenja onog pravog konacno sam si nasla jedan bez mane. I moj Affinitone mi je bio ok i moja nijansa, al mi je isusivao kozu koja je masna i ljuskala se. Nadajmo se da ga nece nikad povuc iz prodaje 😀

    Sviđa mi se

  2. Nemam iskustva s Catrice puderima, probala sam samo onaj u pjeni i jako sam zadovoljna s njim 😀 Kako imam masnu kožu, kao i ti, vjerujem da bi mi ovaj puder odgovarao, tako da ću ga svakako proučiti 😀

    Sviđa mi se

Komentiraj