preparativa · Recenzije

Balea Soft & Clear 3 in 1 (umivanje, piling i maska)

Veliki pozdrav svima!

Danasnju recenziju sam planirala napisati puno ranije no proizvod me malo zezao pa sam ju stalno odgadala a o cemu mislim pod to ”zezao” mozete procitati u nastavku.

IMG_20151226_150630.jpg

Pakiranje:

Proizvod dolazi u mekanom pakiranju sa cvrstim bijelim cepom. Kada otvarate i zatvarate cuje se klik tako da se nece sam otvoriti. Otvor kroz koji dozirate je taman velicine tako da mozete bez problema dozirati proizvoda koliko zelite. Na samom pakiranju mozete procitati neke osnovne stvari vezane u proizvod (sadrzi salicidnu kiselinu i cink, za kozu sklonu pristicima, ciscenje, piling i maska).  Za cijenu od 17,90 (ako se dobro sjecam) dobijete 150 ml proizvoda kojeg trebate potrositi do datuma oznacenog na pakiranju.

IMG_20151226_150650

Sto kaze Balea?

IMG_20151226_150938

Moj dojam:

Dakle tekstura proizvoda je kremasta, lako se razmazuje, nije ni prerijetka ni pregusta. Plave je boje. Kao proizvod za ciscenje ju nisam koristila jer tu koristim iskljucivo gelove jer mi je njih puno lakse i isprati i ocistiti lice s njim. Sto se tice pilinga, mislim da sadrzi jako malo mikrocestica jer jednostavno volim pilinge s vise cestica. Funkciju pilinga obavlja okej. Kao masku sam ovo najcesce koristila, lako se nanosi na lice, ne zateze kozu. Ispirala sam ju nakon 5 minuta.

IMG_20151226_150728IMG_20151226_150851

Nakon koristenja koza je jako meka, pore su umanjene, dobro isusuje pristice ali.. Na proizvodu je naznaceno da uklanja sebum sto ucini ali sebum se vrati u minimalnu vremenu. Dakle meni se koza zamasti vec nakon 20ak minuta, i to ne onako da je svugdje masna ajmo rec ujednaceno vec nekako kao da probije kroz pore i ostane kao tockica na vrhu pora. Ne znam kako bi vam ovo objasnila jer mi se nikad prije nije dogadalo. Davala sam vise prilika ovom proizvodu jer sam mislila mozda je zbog pms-a pa sacekam pa opet bude isto. I uvijek je isto.

Zakljucak:

Proizvod je jeftin, 3 su proizvoda u jednom sto je po meni jako dobro jer ne moram kupovati i piling i masku i nesto za umivanje ali proizvod ne odgovara mom tipu koze. Dakle imam jako masnu kozu i najvaznije mi je da mi sebum drzi pod kontrolom a ovaj proizvod to ne radi. Sada ga koristim samo navecer prije spavanja i potrosit cu ga jer ne volim bacati ali svakako ga necu kupiti ponovno.

Sastav:

IMG_20151226_150955

Pisite mi: Jeste li isprobale ovaj proizvod? Vasi dojmovi?

Hvala vam na citanju ♥

Ivana ♥

6 misli o “Balea Soft & Clear 3 in 1 (umivanje, piling i maska)

Komentiraj