One brand favs.

Balea favoriti

Veliki pozdrav svima!

Nakon sto sam napisala Essence i Catrice favorite odlucila sam napisati jos koji takav post a ovog puta odlucila sam se za preparativnu kozmetiku Balea. Baleu inace jako volim jer ima u ponudi dosta dobrih a super jeftinih proizvoda a ukoliko vas zanima koji proizvodi su mi najdrazi i koje bih uvijek kupila ponovno i ponovno nastavite citati ovaj post 🙂

IMG_20160410_174600

Prva stvar koju jako volim su Balea gelovi za tusiranje. Cijene su im do 10 kn a apsolutno nimalo nisu losiji od gelova koji kostaju po 20 30 kn. Imaju ogroman izbor mirisa tako da sigurno svatko moze pronaci nesto sto mu se svida. Ne isusuju kozu. Jeftini su.

IMG_20160410_174306

Sljedeca stvar koju jako volim od Balee jest krema za poslje depilacije. Ja inace dlacice na nogama rijesavam cupanjem voskom jer mi se zaista ne da brijati svako 2 dana. I naravno, nakon takve depilacije na nogama se pojave sitne crvene tockice, peckanje, na pojedinim dijelovima koza i boli jako.. Ono sto radim je da se uvijek depiliram navecer a nakon depilacije obavezno nanesem ovu kremu i dobro ju umasiram. Krema sadrzi aloe veru te ce te na nogama osjetiti hladenje i smirivanje koze, peckanje prestaje odmah. Ujutro je koza toliko mekana i lijepa da vam to ne mogu opisati. Cijena ove kreme je samo 8 kn.

IMG_20160410_174332

Sljedeca stvar je Dry roll on. Dezice u spreju sam prestala koristiti davnih dana jer mi se koza previse iritirala od njih. Ovaj dezic sam isprobala na preporuku frendice i sigurno vec oko godinu dana koristim samo njega. Takoder kosta samo 8 kn.

IMG_20160410_174355

Trend it up sprej za zastitu od topline kupila sam prije mozda pola godine kada sam kupila peglu za kosu i obozavam ga. Puno mi je brze i lakse ispeglati kosu kada ga nanesem prije a kosa mi bude jako mekana i sjajna. Cijena mu je oko 17 kn i zaista se isplati kupiti ukoliko peglate kosu jer se razlika sa sprejem i bez spreja itekako vidi.

IMG_20160410_174206

Prelazimo na stvari za njegu lica i prva stvar koju bih htjela istaknuti jeste micelarna otopina. Necu puno pisati o njoj jer recenziju mozete pronaci OVOM linku tako da svakako bacite pogled jer je odlicna.

IMG_20160410_174037

Jedna od mojih najdrazih umivalica jest ovaj piling s mirisom maline. Jako je njezan, ne zateze kozu, ne isusuje kozu.. Jedino sto bih ja voljela jest vise zrnaca za piling unutra jer volim jace pilinge ali nema veze koristim ga kao gel za umivanje i super mi je 🙂 Cijena mu je oko 17 kn sto je jos jedna super stvar.

IMG_20160410_174117

Inace imam dosta suhe podocnjake koji me ne rijetko bole koliko se osuse i probala sam dosta okoloocnih kremica kako bi rijesila taj problem. Nijedna mi se nije svidjela koliko ova s Ureom a vidjela sam da ju dosta drugih cura kupuje i hvali. Tako da ukoliko trebate kremu za podrucje oko ociju svakako bacite pogled na ovu jer je super jeftina (oko 20 kn) a odlicna je.

IMG_20160410_174232

Nakon sto me okolocna krema odusevila odlucila sam isporbati jos nekoliko stvarcica iz Urea linije i odlucila sam se za kremu za ruke jer jos uvijek nisam pronasla THE kremu za ruke. Krema je super, mislim cak dosad i najbolja koju sam isprobala. Lijepo mirise, brzo se upija, nije masna i super hidratizira i mislim da cu se ubuduce drzati nje.

IMG_20160411_183508

Svidjele su mi se i univerzalne kreme koje koristim za sve zivo, od lica, ruku, laktova preko stopala, nogu… Puno su mi bolje od Nivea plave kreme koja mi je premasna. Super se upijaju i koza je jako mekana kad ih koristim, cijena im je oko 6 kn.

IMG_20160410_174410

Isprobala sam raznih antibakterijskih gelova za ruke a zadrzala sam se na Baleinom jer je duplo jeftiniji a nimalo losiji od nekih koje sam isprobala. Bocica je mala i prakticna i sigurno stane u svaku torbicu i mislim da je ovo jedna stvarcica koju bi svatko trebao uvijek imati uz sebe.

IMG_20160410_174426

I posljednji favorit kojeg iznova i iznova kupujem jest sprej za obucu koji odlicno uklanja neugodne mirise i osvjezava obucu.

IMG_20160410_174141

I eto to bi bili moji Balea favoriti koje koristim vec neko vrijeme i uvijek bi kupila ponovno.

Napisite mi u komentarima koji je vas najdrazi Balea proizvod?

Takoder ako zelite recenziju nekog proizvoda s popisa napisite mi pa cu je napisati.

Hvala vam na citanju ♥

Ivana ♥

 

 

 

16 misli o “Balea favoriti

  1. Volim Baleine proizvode, a naročito gelove za tuširanje. Sada mi je oko zastalo na ovoj kremi za poslije depilacije. Mislila sam da nije ništa posebno i da baš ne radi neki posao, ali nakon čitanja ovog posta moram je kupiti 😀
    p.s. Odličan post.

    Sviđa mi se

  2. Slažem se da je balea odlična, i ja koristim njihove gelove za tuširanje, losione za tijelo, ovu kremu nakon depilacije i isto mi je odlična, gelove za brijanje, maske za kosu, svašta nešto. Mene zanima recenzija ove okoločne kreme jer sam baš u potrazi za nekom ovakvom kremicom.

    Sviđa mi se

  3. Ako može recenzija umivalice. Ja koristim isto Baleinu sa grejpom na pumpicu i solidno obavlja svoj posao. Pridružujem se pohvalama za Urea okoloočnu i kremu za ruke, dobra je i Urea krema za stopala. U svakom slučaju koristan post.

    Sviđa mi se

Komentiraj