fashion

Rosegal Haul & review

Pozdrav svima!

Znam da sam vam vec pisala o nekim stvarcicama s Rosegal stranice no dosta vas mi se javilo s pitanjima o samoj stranici, za koliko dana su mi stigle stvarcice, kvaliteti odjece i slicno. Zbog toga sam odlucila strpati sve u jedan post i odgovoriti na tih nekoliko pitanjaca.

img_20161013_141259

Za sve one koji nisu znali Rosegal (klik klik) je kineski online shop u kojem mozete naci svega, odjece, obuce, modnih i beauty dodataka.. Takoder mozete pronaci i musku odjecu te razne dekoracije za dom, kuhinjska pomagala, stvarcice za kupaonicu.. Jos nesto sto mi se jako svida je da je postarina besplatna bez obzira na iznos koji narucite. Trenutno je u tijeku veliko snizenje s hrpom odjece koja je ludo snizena, za vise informacija kliknite ovdje.

Prije nesto vise od mjesec dana napisala sam vam svoju wishlistu u kojoj sam izdvojila nekoliko stvarcica koje su mi se najvise svidjele. Ukoliko ste propustile taj post kliknite ovdje.

Sada prelazimo na ono zbog cega ste i dosle ovdje, same stvarcice sa shopa i dojmove o istim. Sto se tice nekih osnovnih stvari u vezi shopa, narucene stvarcice stigle su u roku od 15-ak dana sto je zbilja brzo s obzirom da nam stizu iz daleke Kine. Sve stvarcice bile su u prozirnim vrecicama i zatim u cvrstoj koverti s mjehuricima. U koverti je bio i papir na kojem je pisala moja adresa i popis proizvoda koji su mi poslani. Nisam morala platiti carinu ni PDV.

Jos nesto sto bih htjela napomenuti je to da odjeca nije imala nikakvih neugodnih mirisa. Ukoliko ste ikada narucivale odjecu s eBaya vjerujem da vam je poznat taj ruzni miris prije nego operete odjecu pa eto htjela sam napomenuti da toga ovdje nema 🙂

Za sebe sam izabrala mantil, majicu, 2 seta kistova, 2 choker ogrlice i nausnice. Krenimo redom.

Prva stvar o kojoj sam vam vec pisala je mantil kojim sam ja odusevljena. Jako lijepo stoji i podize bilo koju klasicnu kombinaciju. Materijal je lagan i jako udoban za nosenje. Jedino sto mi malo smeta kod njega je to sto se jako brzo guzva pa ga obavezno morate peglati kada ga zelite nositi. Trenutna cijena mu je 12,78$ i mozete ga pogledati ovdje. O njemu sam pisala na ovom linku pa svakako bacite oko i na taj post.

20161022_144517

Sljedeca stvar koju sam izabrala za sebe je siva majica s natpisom All you need is tea and warm socks. Vrlo je mekana i ugodna za nosenje. Sivi dio je pamucan dok su rukavi od polistera. Inace ne volim mijesanje razlicitih materijala na odjeci ali dobro, sto je tu je. Natpis je jako dobro uraden i nije onako ”debel” da ispuca nakon par pranja. Dobra stvar kod nje je da se ne guzva i uopce ju ne treba peglati. Trenutna cijena joj je 9,65$ a mozete ju pogledati ovdje. Zadovoljna sam majicom i dosta cesto ju nosim.

img_20161029_174939

Nakon odjece izabrala sam i 2 seta kistova. Prvi je kopija Zoeva kistova (klik klik) kojim sam odusevljena, pogotovu kirstovima za lice. Pisala sam detaljno o njima ovdje pa bacite oko na taj post. Drugi set kistova su rozi kistovi za oci (klik) i njima sam jako razocarana. Zasto? Procitajte ovdje.

img_20161102_142548

I za kraj, izabrala sam nesto nakita.

img_20161102_142625

Prva choker ogrlica (klik klik) je nesto deblja, materijal je kao brusena koza i ima privjesak u obliku pahuljice koji se moze lako maknuti ukoliko zelite staviti neki drugi privjesak ili nositi bez privjeska. Ogrlica je dosta kvalitetna i ugodna za nosenje. Jedino sto me nervira jesu kopce u razlicitoj boji od privjeska (vidljivo na fotki iznad). Ne znam zasto ali eto to me nervira.

img_20161027_152537

Druga ogrlica je takoder choker ogrlica ali ova je dvoslojna. Prvi sloj je obican tanki, kao od brusene koze i ide skroz uz vrat dok je drugi sloj nesto duzi i na sebi ima privjesak trokuta. Mozete ju pogledati ovdje.Ova ogrlica mi se puno vise svida jer vise volim viseslojne ogrlice i dosta cesto ju nosim.

img_20161027_152712

I posljednja stvar koju sam izabrala jesu nausnice (klik). Kvadrastog su oblika s zanimljivim dizajnom (mene malo podsjeca na pletivo). Placene su nekih 0,40$, sitnica prava. Jedina mana im je sto nisu jednake, ti kvadratici nisu jednake velicine kod obje nausnice. Na usima se to ne kuzi vec tek kada ih promatrate jednu uz drugu. Cijena im nije manja mogla biti tako da mozemo im progledati kroz prste.

img_20161102_142718

Da zakljucimo pricu, prezadovoljna sam narucenim proizvodima (osim setom rozih kistova) i sve cu ih iskoristiti. Odusevljena sam brzinskom dostavom, pakiranjem i kvalitetom. Svakako cu u buducnosti napraviti jos koju narudzbu.

Napisite mi u komentarima jeste li vi narucivale s Rosegal stranice? Kako vam se cine stvarcice koje sam ja narucila?

Hvala vam na citanju ♥

ivana

 

6 misli o “Rosegal Haul & review

  1. Jako mi se mota po glavi naruciti,ali ali ali zensko….mogu reci da si mi malo olaksala jer kad vidis da je netko drugi,treci,deseti zadovoljan,smanji se bojazan da ces naruciti glupost.
    Takoder moram reci da se slazem da je dvoslojno choker divan,a majca mi fora,natpis odlican 😉

    Sviđa mi se

  2. Cula sam za tu stranicu ali nisam jos nista naručila. Zasad se drzim eBaya. Jer tamo je stvarno najpovoljnije. uspoređivala sam dosta stranica tj cijene na tim stranicama i eBayu i mogu ti reci da je eBay najpovoljniji.
    Ali nema ni on bas sve. Na pojedinim stranicama ima sto tamo nema..
    Ali sve u svemu- volim internet kupovinu!

    Sviđa mi se

Komentiraj