Wishlists

2017 beauty wishlist

Veliki pozdrav svima!

Nedavno sam prekopala svoju makeup kolekciju i izbacila sve proizvode koje jako slabo koristim, koji mi se ne svidaju kako izgledaju na mom licu ili pak one koje imam vec jako dugo i vise nisu za koristenje. *Whispering* Uskoro bi vas mogao cekati jedan blogsale! Nakon sto sam ju tako procesljala i zadrzala samo ono sto volim koristiti doslo je vrijeme za krpanje nekih malih rupa u kolekciji pa cu vam danas napisati sto mi to sve fali i sto bih si htjela kupiti u toku 2017 godine.

bez-naslova

Prva stvar koja mi treba je bronzer! Imala sam jedan gigantski bronzer od Essence-a koji je imao skoro pa 30 grama proizvoda. Imala sam ga jako dugo, koristila sam ga dosta ali zaista sam ga slabo potrosila, mislim ipak je to 30 grama proizvoda. Izbacila sam ga i odlucila ga proslijediti nekome tko bronzere koristi malo cesce i tko bi mozda uspio to potrositi i iskoristiti bolje i vise nego ja. Za sebe planiram kupiti Catrice Sun glow matt bronzer. Mozda se ipak odlucim na neki drugi ali eto Catrice je u prvom planu. Na sto god se odlucim bronzer mi je svakako potreban jer trenutno nemam nijedan.

catrice-sun-glow-matt-bronzing-powder-020-deep-bronze

Sljedeca stvar koju takoder moram hitno kupiti je korektor za nepravilnosti. Trenutno imam u svojoj kolekciji samo Catrice tekucu kamuflazu (recenzija –> KLIK) i trebam neki korektor za nepravilnosti. U zadnje vrijeme imam jako puno pristica a s tekucom kamuflazom mi je nesto teze to prekriti (treba vise slojeva) pa sam se odlucila na kupnju prve kamuflaze, ove u teglici. Za taj korektor sam slusala samo pohvale i pohvale tako da odlucila sam ga i ja isprobati.

hqdefault

Sljedeci proizvod koji mi nije toliko potreban je The Balm Sexy mama puder u kamenu. Nije mi potreban iz razloga sto sam prije par mjeseci kupila puder u kamenu i buduci da se ja ne sminkam svaki dan trajat ce mi dosta dugo. Vec dugo zelim isprobati neki The Balm proizvod, za ovaj puder sam same pohvale cula, swatchala sam ga u Bipi i jako jako mi se svida. Ako na kraju ne kupim njega mozda si uzmem neko The Balm rumenilo ili nesto slicno ali eto Sexy mama je u prvom planu za kupnju.

af7a0e3b03bb6d32f15d5d89ece307fc

Dalje, zelim si kupiti jos Essence matt matt matt ruzeva. Sada u kolekciji imam u nijansi 07 Purple power (recenzija –> KLIK) i buduci da sam odusevljena s njim htjela bih jos kupiti nijanse 02 i 03.

lips-2

Postala sam opsjednuta ruzevima tako da imam jos ruzeva koje zelim kupiti tj. tekucih ruzeva. Za sada u kolekciji imam samo jedan pravi tekuci ruz, Beauty UK u nijansi mauve your body (recenzija –> KLIK) i imam 2 Essence matt matt matt sjajila/ruza (recenzija –> KLIK), ja ih smatram vise ruzevima nego sjajilima pa vi kako hocete 😛 Uglavnom, htjela bih jos tekucih ruzeva, onako malo nude nijansi, mauve tonova i jedan ljubicasti, onako berry nijanse i ne znam koje bih izabrala. Beauty UK ruz obozavam pa ne znam jos uvijek dal bih igrala na sigurno i kupila jos Beauty UK ruzeva ili bih riskirala i uzela isprobati npr Golden Rose, NYX ili Aura. Ogranicavam se na 5 tekucih ruzeva koje smijem kupiti ove godine i nema nijedan vise! Pa vidjet cemo na kraju na sto cu se odluciti. 🙂

3f79f38b0e54bbedc0d2677afa2303a7_3078849_1

Zatim si zelim kupiti jednu paletu sjenila. Vec duze vrijeme gledam ovu bh cosmetic Illuminate by Ashley Tisdale u nijansi Beach goddess. Dostupne su dakle 2 palete, druga ima tamnije nijanse pa je onako vise vecernja. Meni se ova jako svida, sadrzi 9 sjenila, bronzer, highlighter i rumenilo. Osim toga, ja obozavam Ashley, ja sam iz generacije koja je odrasla uz High school musical, Troya i Gabrielu, Sharpay i Ryana. Jos uvijek jako volim sve te glumce i filmove tako da svakako bih voljela imati i nesto sto je dizajnirala bas Ashley. Sjenila mi zaista ne treba puno tako da ogranicavam svoj budzet na samo jednu paletu ove godine (mozda najvise 2) i voljela bih da to bude bas ova.

illuminate_beachgoddess_palette_composite_no_shadow_960x960_72dpi

Sljedeci proizvod kojeg zelim je Freedom makeup #ProArtist prazna paleta. Jako mi se svida sam koncept Z paleta i kako izgleda kada slozite svoju idealnu paletu no one su uvijek bile malo too much za moj dzep. Znam da je rijec o investiciji koja ce trajat i trajat ali ipak mislim da su malo precijenjene. Nedavno sam kopala po Pink pandi i pronasla ovu paletu koja je puno puno jeftinija a osim toga ima i ogledalo unutra a znate i same kako ta ogledala korisno dodu. Htjela bih ju kupiti da depotiram sva svoja mono sjenila unutra kako bi sva bila na jednom mjestu a i imam neke palete u kojima koristim samo po 2-3 sjenila pa bih njih htjela prebaciti u ovu paletu a ostatak tih paleta dati nekome tko ce ta sjenila mozda bolje iskoristiti. Osim ove palete na PP se mogu kupiti i refili sjenila i zbilja ih ima predivnih, najradije bi ih sve pokupovala ali pokusat cu se suzdrzati. Ispričah se ja o ovoj paleti… Svakako mislim da je ovakvo nesto korisno imati u kolekciji.

I posljednja stvar koju si zelim kupiti je Real Techniques Expert face brush. Zaista mi treba neki bas dobar kist za tekuci puder tako da sam odlucila uloziti u originalni RT. O njemu sam naravno citala samo pohvale i cini mi se odlican.

688136368_o

I to je sve sto si zelim kupiti tokom ove godine. Znam da nije puno stvari ali eto to su neke male rupice koje bih htjela popuniti u svojoj kolekciji. Pokusat cu se drzati ovog spiska i paziti da ne kupujem previse stvari koje mi ne trebaju. S preparativom vec duze vrijeme idem po principu 1 van 1 unutra u smislu da sljedeci proizvod kupim tek kad prvi potrosim. Voljela bih to svakako uvesti i medu svoju dekorativu. Znam da cu u toku godine pronaci nesto sto ce mi se svidjeti i sto cu impulzivno kupiti no nadam se tomu sto manje. Kroz New in postove cemo vidjeti koliko sam uspjesna u mojoj zamisli. Pozelite mi srecu 😀

Napisite mi u komentarima koje si vi proizvode zelite kupiti tokom ove godine?

Hvala vam na citanju ♥

ivana

17 misli o “2017 beauty wishlist

  1. Pozdrav. Za bronzer ti preporucam The Balm Bahama Mama bolje nego setting puder u kamenu, mozes uzeti Rimmel Stay Matte koji je odlican i jeftiniji od The Balm. Ali njihov bronzer je pobjednik. Sto se tice tekucih ruzeva iznad Aure preporucam ti Golden Rose. Imam recenziju u kojoj usporedujem Auru i Golden Rose pa pogledaj zasto je Golden Rose pobjednik :-). Sto se tice paletica ja ti preporucujem Makeup Revolution paletice 🙂

    Sviđa mi se

      1. Ako ga namjeravas koristiti on je najbolji izbor ili nyx bronzer koji mozes kupiti odvojeno od palete, a nije skup :-). Onda The Balm paleticu :-))

        Sviđa mi se

  2. Sto se tice Catrice bronzera, obavezno ga uzmi. Ja ga imam meni je odlican za tu cijenu, a sto se tice tekucih ruzeva nisam probala NYX i Aura (nazalost), ali sam neki dan uzela GR i savrsen je, isplati se uzeti😊

    Liked by 1 person

  3. Imaš moju preporuku za kamuflažu, ruževe 02, 03 i kistić. Imam i neke bh palete i sjenila su predivna! Ma sve sami odlični proizvodi, super mi je tvoja lista 🙂 Ja bi željela probati beauty uk ruž i bahama mamu.
    Iva

    Sviđa mi se

Komentiraj