Wishlists

Wishlist: Essence & Catrice noviteti proljece – ljeto 2017

Pozdrav svima!

U danasnjem postu vam pisem pomalo tradicionalni post na mom blogu, wishlistu Essence i Catrice noviteta. Ukoliko ste upoznate s brendovima znate i same da Essence i Catrice dva puta godisnje izbacuju neke proizvode iz asortimana i zamjenjuju ih novim. Kao i obicno, izabrala sam nekoliko noviteta koji su mi se najvise svidjeli i koje bih voljela isprobati i sastavila ovu wishlistu.

bez-naslova

Essence

Sve Essence novitete mozete pogledati OVDJE.

Prvi Essence noviteti o kojima cete svakako citati uskoro na mom blogu jesu ove kao personalizirane, diy, unikatne.. palete! Rijec je dakle o praznim paletama koje same popunjavate proizvodima koji vam se najvise svidaju i slazete svoju unikatnu paletu. Bit ce dostupne dvije vrste paleta, s 4 nijanse i s 8 nijansi a proizvodi s kojima ih mozete popuniti jesu sjenila, rumenila, bronzer, highlighter, puder u kamenu i lip powder koji bi s bazom valjda trebao funkcionirati kao ruz. Nisam jos odlucila s kojim nijansama cu popuniti svoju paletu ali ovo mi se jako jako svida i nadam se da ce pigmentacija i kvaliteta proizvoda biti dobra jer je ovo nesto s cime se definitivno zelim igrati 🙂

fghjfgiutrbghjk

Sljedeci Essence proizvod kojeg zelim isprobati je nova Lash princess maskara. Moja najdraza Essence maskara je upravo Lash princess. Isprobala sam i rozu i zelenu tako da svakako zelim isprobati i ovu novu ljubicastu.

essence lash princess sculpted volume mascara

Zatim sam izabrala jedan ‘alat’, ovo su kistici za maskaru razlicitih oblika. Postoje gumene cetkice i one standardne ”dlakave”. Ja vise preferiram gumene tako da voljela bih imati ove cetkice jer se cesto puta dogodi da mi se svida formula maskare a da joj je cetkica premala ili prevelika pa ju ne iskoristim koliko bih voljela. U oba seta dolaze 4 razlicite cetkice.

ess_styleyourlashes_mascara_brush_set_plastic_1479395232

Cetvrti proizvodi koji su mi zapeli za oko jesu tekuci korektori u boji. Meni se jako svidaju korektori u boji no vecinom sam do sada isprobala kremaste ili one u stiku no njima nisam bas bila zadovoljna jer se teze blendaju i dosta se uvlace u borice. Tekuce korektore puno vise preferiram tako da se veselim njih isprobati. Bit ce dostupan jos i zuti no ja zute korektore nisam nikad koristila tako da njega vjerojatno necu ni kupovati.

bez-naslova4

I posljednji Essence proizvodi koji su mi zapeli za oko jesu novi lakovi koji bi trebali biti visoko pigmentirani i prekrivati nokat samo s jednim premazom. Bit ce dostupni u 11 nijansi a meni su najvise zapele za oko 06 instant happiness i 07 instant feeling.

bez-naslova3

Catrice

Sve Catrice novitete mozete pogledati OVDJE.

Zapocet cemo takoder s paletom. Catrice je izbacio stare palete sjenila iz prodaje i u potpunosti ih zamjenio s novima. Za sad mi se nijanse ovih novih puno vise svidaju nego stare i svakako si zelim kupiti barem jednu. Za pocetak si zelim ovu The nude blossoms jer ova paleta doslovno vristi mene! Puno vise volim nositi ovako rozikaste, mauve, taupe boje nego smede tako da ovo je bas paleta za mene jer sadrzi apsolutno sve nijanse koje ja volim nositi. Svida mi se jos i matt verzija kao i nude paleta tako da ako mi ova bude dobra vjerojatno cu kupiti i te dvije 🙂

catr_the-collection_eyeshadow-palette_nude-blossom_1477665857

Zatim sam takoder izabrala jednu maskaru. Ovo je Rose couture maskara koja bi trebala trajati 24 sata. Dostupna je i u vodootpornoj verziji. Jako mi se svida izgled bocice i izgled cetkice tako da cu najvjerojatnije kupiti ovu maskaru da isprobam.

catr_rock-couture-masc_open_1477910294

Sljedeci proizvod je instant lipstick mattifier. Rijec je o proizvodu koji bi trebao bilo koji ruz pretvarati u matt. Nisam do sada isprobala nista slicno, nosim samo matt ruzeve i imam nekoliko ruzeva cija mi se nijansa svida a ne nosim ih upravo zato jer nisu matt finisha. Voljela bih isprobati ovaj proizvod jer ako zbilja radi sto obecava mislim da bi mi super dosao u neseseru.

catr_instant_lipstick_mattifier_opend_1477410633

Zatim su mi za oko zapele ove kapi za posvjetljivanje i potamnjivanje pudera. Desi se dosta puta da falim nijansu pudera ili u proljece kad mrvicu potamnim puder mi bude svjetal pa mi je mrsko davati novac za prijelaznu nijansu koju cu nositi mozda par tjedana i opet ce biti svijetla. Mislim da bi me ovakvi proizvodi zbilja spasili u nekim situacijama tako da veselim se kupovini ovih malisana.

1

I posljednji proizvodi koji mi se svidaju jesu Soft blossom lakovi za nokte koji bi trebali imati cvjetni miris. Najvise mi se svidaju nijanse 04 Coachella vibes i 06 Cherry blossom avenue.

2

I to su svi novi proizvodi koji su mi zapeli za oko i o kojima biste mogle uskoro citati na mom blogu.

Napisite mi u komentarima kako vam se cine noviteti? Koji proizvod vam je najvise zapeo za oko?

Hvala vam na citanju ♥

ivana

12 misli o “Wishlist: Essence & Catrice noviteti proljece – ljeto 2017

  1. Svakako ću isprobati novu Essence lash princess jer sam s prethodne dvije jako zadovoljna i uvijek u rezervi imam po jednu. Od Catrice želim isprobati lipstic mattifier jer i ja samo kupujem i koristim mat ruževe, puno mi se ruževa sviđa ali ne i njihov finiš pa će mi ovaj mattifier dobro doći.

    Sviđa mi se

  2. Od novih stvari samo sam probala CATRICE paletu sjenila:D I bome mogu reći da s pošteno poradili na formuli što se pigmentacije tiče odlične su. Jedva čekam essence da izbaci svoje konačno 😀 ove četkice za maskaru me oduševljavaju

    Sviđa mi se

Komentiraj