Essence LE

Essence LE ‘Try it, love it’ | Sneak Peek noviteta za Proljece – Ljeto 2017

Veliki pozdrav drage moje!

Nakon odlicne povratne informacije na post s Catrice novitetima (klik klik) odlucila sam vam natipkati i post s Essence novitetima. Dakle ovo je limitirana kolekcija u kojoj se nalazi nekoliko proizvoda koji ce kasnije biti u Essence redovnoj kolekciji. Idemo pogledati koje cemo to proizvode moci ranije isprobati.

essence_try-it-love-it_mood_picture_1478703841

Prvi proizvod koji ce se naci u ovoj kolekciji je Eye & Face paleta. U njoj se nalaze 4 sjenila za oci, rumenilo i highlighter. Dostupne su 2 nijanse 01 Glow for it i 02 Rise & Shine.

dff

Sljedeci proizvod kojeg mozemo ranije isprobati jesu dvije Volume stylist maskare. Prva je Curl & hold maskara koja obecava predivnu uvijenost trepavica dok druga maskara naziva Lash Extenzion obecava super duge trepavice. Jako mi se svida sam dizajn ovih maskara, pogotovu ovaj reljef na samim cepovima.

lkjhg

Dalje, stizu nam nova sjajila za usne! Naziv sjajila je shine shine shine i Essence obecava laganu glatku tekturu te ‘wet look’ ili ti mokri izgled usana. Dostupni su u 3 nijanse: 03 Friends of glamour, 08 Indie romance i 12 Runaway, your way. Ne sumnjam da ce u stalnoj podstavi biti jos nijansi. 🙂

lkjhgfd

Zatim nam stizu dva kamuflazna korektora. U zadnje vrijeme cim vidim na korektoru rijec ‘kamulazni’ ja to moram isprobati 😀 . Essence obecava dugotrajni i visoko pigmentirani korektor koji super prekriva podocnjake te nepravilnosti na licu. Bit ce dostupan u dvije nijanse: 05 Ivory i 10 Nude.

mnjkl

Peti proizvod kojeg imamo priliku isprobati je Luminous matt bronzer. Dakle bronzer je matt dok krug u samoj sredini proizvoda sadrzi shimmer. Ovo je bronzer u nijansi 01 Sunshine i namjenjen je svijetlijem tenu, mislim da ce kasnije biti jos jedna nijansa za tamniji ten.

essence luminous matt bronzing powder

Zatim imamo i jedan fiksator koji nosi ime Instant Matt. Trebao bi biti lagan i transparentan te matirati lice, setirati makeup te produziti trajanje samog makeup-a.

essence instant matt make-up setting spray

I posljednji proizvodi koji ce biti dostupni u ovoj kolekciji su lakovi za nokte. Rijec je o novim, visoko pigmentiranim lakovima koji bi trebali prekriti nokat u samo jednom sloju. Ako mene pitate nijanse vriste ljeto i svakako bih voljela isprobati barem jedan. Nijanse su: 01 Instant friendship, 02 Instant fun, 06 Instant happiness, 08 Instant party i 11 Instant match.

mnbv

I to su svi proizvodi koji ce se naci u ovoj kolekciji i koje cemo imati priliku isprobati malo ranije. Dakle svi proizvodi koje vidite kasnije ce biti dostupni u Essence redovnoj kolekciji. Ova kolekcija bit ce dostupna tokom Veljace, ozujka.. obavijestit cu vas o tome na Face-u a sudeci prema njoj Essence nam je pripremio hrpu predivnih noviteta koje jedva cekam sve vidjeti u drogerijama. Kada Essence i Catrice objave sve novitete na sluzbenim stranicama, kao i obicno sastavit cu vam kratku wishlistu proizvoda koje bih voljela isprobati.

Napisite mi u komentarima kako vam se cine ovi noviteti? Koje proizvode biste voljele isprobati?

Hvala vam na citanju ♥

ivana

 

6 misli o “Essence LE ‘Try it, love it’ | Sneak Peek noviteta za Proljece – Ljeto 2017

Komentiraj