New in

New in #8 ~Listopad-Sijecanj

Napokon se nakon 4 mjeseca skupilo stvarcica za novi new in! Vec neko vrijeme idem po principu jedan van jedan unutra sto se kozmetike tice i kao sto mozete vidjeti poprilicno dobro mi ide. Vrijedna sam u trosenju a kupujem samo ono sto mi treba. U zadnjem Empties postu (klik klik) mogle ste vidjeti hrpu proizvoda koje sam potrosila tokom ljeta. Vrecica s praznim bocicama skoro se ponovno napunila, neki proizvodi odbrojavaju zadnje dane na policama i doslo je vrijeme za obnovu zaliha.

img_20170122_141430

Za pocetak imam jako puno proizvoda ciju sam kupnju ponovila. Sama ta cinjenica govori da ih jako volim, da mi super odgovaraju i da cu ih sa zadovoljstvom ponovno staviti na svoje police. Necu puno brbljati o njima vec cu ih samo spomenuti, neki od njih vec imaju svoje recenzije na blogu (ostaviti cu vam linkove pored svakog proizvoda) a oni koji nemaju svakako ce imati u buducnosti. Dosta ovih proizvoda spominjano je u preparativnim favoritima 2016 godine pa svakako skicnite i taj post OVDJE.

Dvojac bez kojeg ne mogu zamisliti svoj kozmeticki kutak, Byphasse micelarna i tonik. Recenzije —> Micelarna i Tonik.

img_20170122_140150

Jedna od najdrazih umivalica, Balea gel za umivanje s malinom. Recenzija –> Klik. I apsolutni favorit sto se hidratacije tice, Balea Aqua serum! Serum sam spominjala OVDJE, uskoro ce i recenzija.

img_20170122_135857

Najdraza krema za ruke, Balea Urea te apsolutno najsavrseniji, najbolji, najdrazi, najfenomenalniji Biobaza Beebalm balzam za usne! Kao sto mozete vidjeti balzamovu kupnju sam ponavljala vise puta kroz ova 4 mjeseca.

img_20170122_135940

Zatim imam jedan Balea regenerator za kosu kojeg nisam planirala kupiti ponovno, dobila sam ga za Bozic pa eto dobro ce doc. Nije los proizvod ali malo je rijedak, ja vise volim gusce regeneratore i maske za kosu. Tu je i najdrazi sampon, Balea sampon za kontrolu vlasista te Becutan sampon za bebe s kojim ja perem kistove za sminkanje.

img_20170122_135720

Prelazimo na nove proizvode koje sam kupila po prvi puta. Za pocetak imam nekoliko Balea proizvoda, prvi je Schoco love gel za tusiranje. Koristim ga vec duze vrijeme i odlican mi je. Ako volite gelove koji mirisu na cokoladu svakako isprobajte. Zatim imam piling za tijelo s mirisom narance i metvice. Proizvod nisam jos isprobala jer zelim prvo potrositi Ziajin piling, za sad vam samo mogu reci da je miris fantastican. I posljednji proizvod je serum za dugu kosu s uljima. Obozavam ovaj proizvod i obozavam svoju kosu nakon koristenja i svakako cete jos citati o njemu.

img_20170122_135451

Mama je u Mulleru nasla ove super slatke Body & soul loptice za kupanje. O njima sam vam pisala OVDJE pa svakako bacite pogled na taj post ukoliko vas zanima.

img_20161115_131219

Dalje, kupila sam patenol mast. Imala sam uzasno suhe ruke da su mi se pocele stvarati ranice po njima i teta u dm-u mi je preporucila ovu mast i mogu vam reci spasila me je. Tipkat cu uskoro recenziju o ovom proizvodu tako da stay tuned. Dobila sam Oriflame Swedish spa piling za lice koji jos ceka isprobavanje. I posljednje, kupila sam Rosal Macaroon balzam o kojem sam vam tipkala OVDJE.

img_20170122_140047

Pala je i jedna narudzba iz Avona. Narucila sam Little black dress parfemsku vodicu jer mi je trebao neki jeftini, lagani miris za svaki dan. Kazem jeftini jer ne volim trositi skuplje parfeme i mirise kad sam zakopana u kucu i izac cu samo npr do pekare po burek 😛 . Zatim sam narucila sprej za brzo susenje laka i crnu masku za pore. Masku sam spominjala OVDJE, uskoro ce i recenzija jer ju je svakako zasluzila. Od svoje Avon lady dobila sam i jedno sjajilo za usne cija mi se nijansa jako svida.

img_20170122_134949

Prelazimo na dekorativu. Neki proizvodi su mi trebali, njih ste mogle vidjeti u postu wishlist 2017 (klik klik), neke sam dobila a nekima sam se samo pocastila za disciplinu i pridrzavanje ove moje ”kozmeticke dijete” u kojoj kupujem samo ono bez cega ostanem. Moram samo reci da sam sto se tice sminke odlicno prosla, sve sam kupila u Bipi tokom Happy weekenda, imala sam dakle 30% popusta na sminku ali imala sam i rodendanski popust gdje sam imala dodatnih 15% na sve. Zbilja se isplatilo cekanje i skupljanje proizvoda na WL i zbilja svima koji imaju Bipu u blizini preporucujem pracenje Happy weekend akcija jer sam ustedjela preko 100 kn sto je wow!

Uglavnom, imamo puno proizvoda za usne! Kupila sam cak tri Essence Matt matt matt ruza za usne. Najprije sam uzela nijansu 07 Purple power o kojoj sam pisala OVDJE, ona mi se toliko svidjela da sam se vratila po nijanse 02 i 03. O sva tri ruza uskoro pisem. Kupila sam i jedan Catrice ljubicasti ruz koji izlazi iz prodaje i bio je snizen na 16 kn, nijansa je vrlo slicna Essence ruzu tako da mozda malo i regretam ovu kupnju ali ajde nema veze za 16 kn 🙂

img_20170122_140412

Dalje, kupila sam Beauty UK Lips matter tekuci ruz. Obozavam ovaj proizvod, recenziju mozete vidjeti OVDJE. Nasle su se tu i dvije Essence olovke za usne, nijanse su 06 i 15.

img_20170122_140528

U kosarici se nasao i Catrice bronzer kojeg jedva cekam isprobati i Essence paletica za konturiranje iz limitirane kolekcije o kojoj sam vam tipkala OVDJE. Odlucila sam isprobati i Catrice Glam & Doll maskaru i za sad mi se jako jako svida, a tu je i jedan Catrice lakic u nijansi Plum around.

img_20170122_140811

U Bipi sam pronasla Manhattan puder u prahu. Znam da je Manhattan davno napustio nase trziste no u mojoj Bipi je ocito ostalo jos zaliha proizvoda i jos uvijek se neki proizvodi mogu kupiti. Pogledajte malo sa strane oko blagajne u kosarama ili onim akrilnim providim stalcima mozda je i kod vas stogod ostalo 😉 . Uglavnom, za puder sam citala da je super pa sam eto odlucila kupiti. Dalje, kupila sam Garnier Perfect blur primer za suzavanje pora. Koristila sam ga par puta, svida mi se i pisat cu svakako o njemu. Zatim sam kupila Cien BB kremu i Catrice kamuflazu koje jos uvijek cekaju testiranje.

img_20170122_140936

I na kraju, kupila sam si nesto kozmetickih alata. Prvi je Ebelin cetkica za ciscenje lica koju obozavam! Znaci obozavam! Planiram si kupiti jos koju da ju spremim da imam za slucaj da se ovoj nesto dogodi a Ebelin ju povuce iz prodaje. Ne mogu vam opisati koliko se moje lice procistilo i koliko je koza ljepsa otkad ju koristim. Recenziju sam pisala OVDJE. Osim cetkice kupila sam i dvije spuzvice. Baby roza je Ebelin a ruzicasta je Body & soul iz Mullera. Spuzvice su potpuno razlicite, jednu obozavam dok mi je druga tako tako.. Uskoro vise o svim spuzvicama koje trenutno imam u kolekciji.

img_20170122_141117

I to je to! S obzirom da je sve kupljeno u periodu od 4 mjeseca a dosta proizvoda je kupljeno na snizenju, mogu reci da i nisam puno potrosila nit sam puno nagomilala. S obzirom da pokusavam sto vise ustedjeti super sam zadovoljna malom a dovoljnom kolicinom ovih divota u ovom postu.

Napisite mi u komentarima jeste li isprobale koji od ovih proizvoda? Vas dojam? Zelite li recenziju nekog odredenog proizvoda?

Hvala vam na citanju ♥

ivana

16 misli o “New in #8 ~Listopad-Sijecanj

  1. Imam Ebelin cetku za ciscenje lica. Vidjela sam je kod tebe u postu pa si i ja kupila. Zatim imam Body&Soul spuzvicu. Pretpostavljam da s njom nisi zadovoljna. Nisam ni ja bila prvih 15-30 korištenja a onda je postaka meksa i laksa za raditi. Iako mi je Hello Beauty spuzvica dosad najvece otkrice. Obožavam je.
    Essence mat ruz imam u nijansi 04. Takvu nijansu ruza nemam pa sam je odabrala zbog toga; ostale nijanse su slicne onima koje imam pa..
    I ja sam si uzela 2-3 ruza Catrice na snizenju.
    Cien BB kremu imam u nijansu Light. Meni je cist ok. Garnier BB krema mi izazivala nered na licu a ova nista.
    Catrice maskaru isto imam. Al meni su ti sve maskare vise manje ok i dobre ner prirodno imam guste i duge svoje trepavice pa.. Uz svaku maskaru dobro izgledaju.
    Becutan sampon koriste moja djeca a ja malo ukradem za pranje kistova haha
    Biobaza balm odlican. Ja imam vanilija&lavanda.
    I ja sam iz Avona narucila par stvari-cak mislim isto ovu masku kao i ti.. Ne sjećam se tocno haha
    Doći ce sad u srijedu pa cu vidjeti sto sam tocno uzela.

    Meni treba neka dobra krema za ruke jer su u takvom stanju kao sto su i tvoje bile. Jako suhe,grozne, ispucane nekad do krvi 😔
    Probat cu tu kremu.

    I ovo je bio dobar New in.. Sviđa mi se.

    Sviđa mi se

    1. Vrijedna si ti u isprobavanju 😀
      Ova krema je mene stvarno spasila. Pise jos da je dobra za oziljke i blaze opekline od sunca a mogu je cak koristiti i dojencad. A cijena joj je prava sitnica, 16 kn. Mislim da se stvarno isplati imati ju doma, pravi je multipraktik (Y)

      Sviđa mi se

  2. Koristim Balein piling i ok mi je. Bolji mi je bio Ziaja piling od naranče, ali to sve ovisi kakav piling voliš. Ako uživaš u Ziajinom pilingu, ovaj će ti biti preslab! Odličan new in!! Moram isprobati Baleino ulje za kosu i Ebelin četkicu za pranje lica!!

    Sviđa mi se

  3. Otkako sam isprobala vjerna sam Byphasse micelarnoj i toniku od ruža. Jednom sam baš na tvoju preporuku isprobala Balein gel za pranje lica, prilično korektna čistilica za te novce. A Bee balm je moj miljenik, zamjenio mi je Nuxe reve de miel. Zanimaju me te spužvice i očekujem dojmove o njima.

    Sviđa mi se

Komentiraj